Skoleudflugt til stranden: Endte i sexorgie med lærerinderne


  Foto fra Orange County Police Department. 38-årige Melody Lippert (tv), og 30-årige Michelle Ghirelli (th).

  To lærerinder på en skole i Los Angeles er blevet anholdt for at dyrke sex med de mandlige studerende, angiveligt endte en skoleudflugt til stranden med sex mellem elever og lærerinder.

  Like localeyes.dk på Facebook

  Det skriver The San Gabriel Valley Tribune, og der er tale om to lærerinder på henholdsvis 30 og 38 år, som arbejder på South Hills High School.

  Under en udflugt til San Clemente strand forsynede den 38-årige Melody Lippert en gruppe mandlige studerende med alkohol og endte med at have sex med en af de studerende, følger det af politiets udtalelse.

  LÆS OGSÅ: Elev udnyttet af lærerinde: Udsat for oralsex og samleje i månedsvis
  Et par uger senere arrangerede Melody Lippert endnu en udflugt med den samme gruppe af studerende. Turen gik til den samme strand, denne gang med overnatning, og hun inviterede samtidig sin 30-årige kollega, Michelle Ghirelli med på turen.

  Ifølge politiet havde de to lærerinder sex med mindst to studerende. Den en af de studerende var over 18 år, mens den anden var under 18 år. Ifølge politiet blev de begge udsat for både oralsex og samleje.

  – Ifølge loven var den ene student 18, men det er vigtigt ikke at forklejne alvorligheden bag de mulige sigtelser, uanset om den studerende var 18 eller 17, lyder det fra politiets talsmand, Jeff Hallock.

  De to lærerinder blev anholdt i fredags og vil blive stille for en dommer onsdag. Begge blev i weekenden løsladt mod kaution.