Amerikansk boksestjerne annoncerer lukrativt comeback

    En omkamp mellem to af nyere tids bedste boksere kan være undervejs.

    Den amerikanske boksestjerne Floyd Mayweather har på det sociale medie Instagram skrevet, at han senere i år møder Manny Pacquiao i en kamp, der ifølge Mayweather vil indbringe ham et nicifret dollarbeløb.

    Hvor og hvornår kampen helt præcis finder sted er endnu uvist, og boksebraget er da heller ikke blevet officielt annonceret.

    De to boksere mødtes tilbage i 2015, i hvad der dengang blev kaldt århundredets boksekamp.

    Dengang vandt Mayweather både kampen og en check, på hvad der svarer til 1,4 milliarder kroner, mens Pacquiao tjente omkring 640 millioner kroner på at gå i ringen med amerikaneren.

    Floyd Mayweather annoncerede efter sin sejr over UFC-kæmperen Conor McGregor i august sidste år sit stop som professionel bokser, men er altså nu klar til at kæmpe igen.

    Kampen mod irske McGregor gjorde Floyd Mayweather til den bedst betalte sportsudøver i verden i 2017 med en samlet indtjening på 1,8 milliarder kroner ifølge finansmagasinet Forbes.

    Den 41-årige amerikaner har vundet samtlige 50 kampe, han har bokset som professionel.

    Manny Pacquiao – også kendt som “Pac-Man” – har vundet 60 af de 69 professionelle kampe, han har bokset. Senest mod argentinske Lucas Matthysse i midten af juli.

    /ritzau/