Bayern München afslutter flot Leverkusen-stime med sejr

Bayer Leverkusens fine statistik på 12 ligakampe i træk uden nederlag blev brudt, da holdet fredag aften spillede kalenderårets første kamp i Bundesligaen i fodbold.

Modstanderen i den første kamp efter vinterpausen var Bayern Münchens regerende mestre, der sejrede med cifrene 3-1 på udebane.

Dermed tog førerholdet den femte ligasejr på stribe og udbyggede forspringet i toppen.

Bayern München kom foran efter lidt over en halv times spil i første halvleg.

Efter et hjørnespark fra Arjen Robben endte bolden lidt tilfældigt hos Javi Martínez, der scorede sikkert.

Føringen blev fordoblet cirka et kvarter inde i anden halvleg.

Franskmanden Franck Ribéry trak ind i banen i venstre side og passerede Leverkusen-målmand Bernd Leno med et skud i det korte hjørne.

20 minutter før tid fik hjemmeholdet håb om point, da Kevin Volland reducerede til 1-2.

Flot så det ud, da han afdriblede tre Bayern-spillere, men selve scoringen var alligevel noget heldig, da bolden blev rettet af, inden den gik i mål.

Kort før tid fik publikum en meget smuk scoring at gå hjem på, da James Rodríguez sendte et frispark direkte i mål til 3-1.

Med sejren fører Bayern München Bundesligaen med 44 point for 18 kampe, og klubben er på sikker kurs mod det sjette mesterskab på stribe.

Schalke 04 er nummer to med 30 point for 17 kampe.

Leverkusen indtager fjerdepladsen med 28 point for 18 kampe.