HCM-træner om sejr over BSV: Intensitet gav det sidste

HC Midtjylland vandt for første gang i fire kampe i 888 Ligaen i håndbold, da holdet torsdag aften besejrede Bjerringbro-Silkeborgs (BSV) tophold 32-30 på hjemmebane.

HC Midtjyllands ene træner Morten Secher, der også er sportschef i klubben, er meget glad for, at hans hold fik vendt pausestillingen 11-14 til en sejr på to mål.

– Det er fantastisk, som kampen udviklede sig, siger han.

HC Midtjylland mødte op med nederlag til TTH Holstebro, Århus Håndbold og Aalborg Håndbold i frisk erindring.

Midtjyderne havde dog ikke tabt stort i nogen af kampene, så selvtilliden var intakt til kampen mod BSV.

– Vi har gjort det, vi skulle. Vi har holdt det væsentlige spor, og det gav pointene i dag.

– I dag var vi lidt bedre, vi ramte et lidt højere niveau, og intensiteten i en fyldt hal med masser af gejst gav lige det sidste.

– Vi ramte nogle gode perioder, hvor vi fik scoret nogle mål på kontra, så efter at have været bagud med tre mål scorede vi ret hurtigt fire mål og kom foran igen, siger Morten Secher.

HC Midtjylland vandt sæsonens første tre ligakampe, og klubben har nu otte point for syv kampe i grundspillet.

Morten Secher er tilfreds med sæsonens forløb hidtil.

– Jeg er rigtig tilfreds med vores spil. Vi er på en god vej, hvor vi bliver mere og mere sikre i konceptet, i det vi gerne vil, i vores attitude og i alt det, der følger med ud over at lave mål.

– Vi virker enormt sikre på, hvor vi skal hen. Det bemærker jeg som det allervigtigste.

– Nu har vi otte point, og inden kampen var vi rigtig tilfredse med vores opstart. Med otte point synes vi, det er rigtig flot, også med de modstandere vi har mødt, siger træneren og sportschefen.