Aalborg-anfører efter sensationssejr: Vi er et fantastisk hold

– Vi er bare et fuldstændig fantastisk hold.

Sådan lyder reaktionen fra Aalborg-anfører René Antonsen efter den danske klub sensationelt slog Paris Saint-Germain ud i semifinalen af Champions League efter et flot comeback.

– Det er fuldstændig fantastisk det her og en ud af kroppen-fornemmelse.

– Vi holder troen på det og spiller os egentlig også til gode situationer gennem det meste af kampen, men brænder lidt. Måske var vi lidt for nervøse fra starten, siger René Antonsen.

Aalborg Håndbold fik ellers en skidt start på kampen og haltede længe efter pariserne.

I starten af anden halvleg var danskerne nede med fem mål, men fik kæmpet sig tilbage.

Aalborg-spillerne mistede aldrig troen på sejren.

– Vi er bare generelt gode, og det har vi vist i mange kampe nu. Vi er med hele vejen rundt. Vi har et koncept, som vi alle stoler på. Vi ved, hvad vi skal gøre, og alle kender deres roller, forklarer René Antonsen.

Særligt den svenske playmaker Felix Claar var en fornøjelse på Aalborg-holdet, og han stod for mange afgørende scoringer i den tætte afslutning.

– Felix Claar er bare en fantastisk historie. Han er fuldstændig upåvirket af situationen og fedter rundt med de bedste spillere i verden, siger Antonsen om sin 24-årige holdkammerat.

René Antonsen peger desuden på, at målmand Simon Gade “reelt set afgør kampen”, da han begyndte at tage fra i Aalborg-målet i anden halvleg.

Med sejren på 35-33 over Paris Saint-Germain venter der nu en Champions League-finale søndag for de danske mestre.

Modstanderen findes senere lørdag, hvor Nantes møder FC Barcelona.