Peter Møller: Tre EM-hjemmekampe er et drømmescenarie

  - Det er svært at få armene ned.

  Sådan siger fodbolddirektør i Dansk Boldspil-Union (DBU) Peter Møller, efter at en lodtrækning i Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) fredag afgjorde, at Danmark skal spille alle tre gruppekampe på hjemmebane ved EM.

  - Det betyder helt vildt meget. Vi har et landshold, der ikke kan tabe, og nu kan vi heller ikke tabe i lodtrækning åbenbart. Hvad skal det ikke ende med?

  - For DBU, spillerne og trænerne er det drømmescenariet at kunne få lov til at spille alle tre gruppekampe i Parken i trygge rammer og vante omgivelser og forhåbentlig med hele nationen på skuldrene, som bærer os frem, siger han.

  Danmark og Rusland deler værtskabet for EM's gruppe B, og begge nationer var på forhånd sikret to hjemmekampe i den indledende runde.

  Fredagens lodtrækning skulle afklare, om det var København eller Sankt Petersborg, der skal lægge græs til de to landes indbyrdes opgør, og her faldt trækningen ud til dansk fordel.

  - Det giver os endnu mere forventningens glæde til denne her slutrunde. Den bliver nærmest endnu større nu, så det er en god tidlig julegave, siger Møller.

  /ritzau/