Ståle Solbakken: Spillerne har det værre end mig

    Straffesparksnederlaget til Røde Stjerne i Champions League-kvalifikationen gør “frygtelig ondt” på FCK-manager Ståle Solbakken, men den rutinerede nordmand tror, at hans spillere har det værre. Det siger han til TV3+.

    – Jeg har det ikke godt, men der er nok spillere, som har det værre. Der er nok mange spillere, som drømmer om at spille den afgørende kamp om at komme i Champions League, siger Ståle Solbakken.

    Også midtbanespilleren Rasmus Falk fortæller om stor skuffelse i FCK’s omklædningsrum efter det dramatiske nederlag.

    – Alle i klubben og omkring havde drømt om at komme i Champions League. Så selvfølgelig er den tung dernede. Der er stille og triste ansigter. Det skal vi have lov til i dag, siger Falk til Ritzau.

    Det første opgør i Serbien endte 1-1, og det var også stillingen i tirsdagens kamp i Parken, da FCK i det 54. minut kom en mand i overtal efter en udvisning til Røde Stjernes Nemanja Milunovic.

    Trods overtallet formåede FCK ikke at få afgjort kampen i hverken den ordnære eller den forlængede spilletid, selv om der var chancer nok til at sende serberne ud.

    – De (Røde Stjerne, red.) er rigtig gode til at forsvare. Vi havde 100 hjørnespark, men de afviste alle dødbolde.

    – Nogle af de offensive profiler mangler fem-ti procent i de afgørende situationer. Carlo (Holse, red.) Pep og (Viktor, red.) Fischer har jo muligheder, hvor de blandt andet bruger lidt lang tid, og så er der to, der danser på stregen, siger Ståle Solbakken til Ritzau.

    I den afgørende straffesparkskonkurrence blev der i alt brændt ni gange. Både Dame N’Doye og Karlo Bartolec kunne dog have sendt FCK videre ved at score på deres forsøg fra 11-meterpletten.

    – Vi havde sikkert sagt før de to kampe, at hvis vi fik to matchbolde fra straffesparkspletten, så tog vi gerne den.

    – Det er mærkeligt, at vi ikke scorede på nogle af dem, selv om straffepletten blev komplet ødelagt efter de første tre-fire spark, siger nordmanden.

    /ritzau/