FCK-anfører trøster modig Jonas Wind: Han har karakter

    FC Københavns anfører, grækeren Carlos Zeca, er sikker på, at holdkammeraten Jonas Wind nok skal komme stærkere tilbage, efter at Wind tirsdag aften indtog en skurkerolle og brændte det afgørende straffespark i dramaet mod Røde Stjerne i Champions League-kvalifikationen.

    Det sagde Zeca til TV3+ i minutterne efter den afgørende misser, der sendte det danske mesterhold over i Europa Leagues playoffrunde. Zeca løb straks ned til Wind for at trøste ham.

    – Jeg sagde til ham, at han gør det fantastisk. Han er 20 år, og han tog ansvaret, og det viser stor karakter.

    – Jeg er stolt af ham, og det skal han også være, for han har haft en fantastisk sæson for os. I dag var en dårlig dag for ham og for os, men jeg ved, at han kommer igen, siger Carlos Zeca.

    Jonas Wind havde scoret på sit første forsøg i straffesparkskonkurrencen, men da dramaet ikke blev afgjort, måtte Wind forsøge igen, da FCK skulle sparke for 11. gang.

    I den bizarre straffesparkskonkurrence blev uvant mange spark sendt langt over mål, og spillernes reaktion pegede i retning af, at der var problemer med mudder og en ujævn overflade ved straffesparkspletten. Det mener Zeca også, at der var.

    – Forholdene omkring straffesparkspletten var dårlige for begge hold. Vi havde chancen, men scorede ikke. Livet går videre, siger Zeca til TV3+.

    Anføreren fortæller samtidig, at han er stolt af FCK-holdet.

    Tirsdagens ordinære kamp endte 1-1. Dame N’Doye scorede FCK’s mål.

    /ritzau/