Rosenborg-træner vrager igen Bendtner til ligakamp

    Nicklas Bendtner er stadig ude i kulden i Rosenborg.

    Den danske angriber var helt ude af truppen mod Lillestrøm senest, og kampen forinden sad Bendtner på bænken i hele opgøret mod Sarpsborg 08.

    Tendensen ser ud til at fortsætte, for Nicklas Bendtner er ikke med i Roseborg-træner Eirik Hornelands trup til torsdagens ligakamp mod FK Haugesund.

    Det fremgår af Rosenborgs hjemmeside, hvor Bendtner heller ikke beskrives som skadet i øjeblikket.

    Nicklas Bendtner fik spilletid i sæsonens fem første ligakampe for Rosenborg, men siden har danskeren ikke været på banen.

    I sidste uge undrede Bendtner sig over, at han pludselig var blevet reserve.

    – Jeg vil tro, at der findes en forklaring på, hvorfor jeg ikke spiller. Han (træneren, red.) har fortalt jer meget, men ikke fortalt mig noget. Jeg er uforstående over for situationen.

    – Men jeg arbejder hårdt til træning, som I kan se. Det går godt, og jeg er klar, sagde Bendtner til VG.

    Efter kampen mod Lillestrøm gav Bendtner igen lyd fra sig og denne gang på sin Instagram-profil. Her takkede danskeren for opbakning fra folk, der har udtrykt sympati for Bendtners situation.

    – Jeg holder utrolig meget af klubben og ønsker kun klubben og mine holdkammerater det bedste altid. Jeg håber på snart at være en del af holdet igen og kunne hjælpe med at vende skuden, skriver Nicklas Bendtner.

    Rosenborg har fået en dårlig indledning på sæsonen.

    Efter syv ligakampe ligger mesterholdet næstsidst med seks point og en enkelt sejr.

    Molde topper rækken med 18 point.

    /ritzau/