FC Københavns Farum-forbandelse fortsætter i rekordkamp

FC København-angriberen Dame N’Doye satte superligarekord, da han scorede til 1-0 i søndagens 2-2-kamp mod FC Nordsjælland.

Senegaleseren har nu scoret 73 Superliga-mål i karrieren, og han er dermed den mest scorende udlænding i Superligaens historie.

19-årige Andreas Skov Olsen scorede til 2-1 for FCN og tangerede med målet rekorden som den mest scorende teenager i Superligaens historie.

Det var Skov Olsens 18. mål i Superligaen – alle er scoret i denne sæson – og han deler rekorden med den tidligere AaB-, Brøndby- og FC København-angriber Peter Møller.

For FCK betyder resultatet, at holdet nu er oppe på ti sejre i træk uden sejr på udebane mod FC Nordsjælland.

FCK har ikke vundet i Farum siden 2013 og ligger med det ene point et enkelt point foran FC Midtjylland i toppen af tabellen. FCN ligger nummer syv før sidste runde i Superligaens grundspil.

Superliga-topscorer Robert Skov var tæt på scoring efter 13 minutter, da han med et godt frispark sendte bolden på overliggeren.

Bare et par minutter efter var det tæt på i den anden ende, da FCN-topscorer Andreas Skov Olsen sendte bolden over mål i en ellers fri position.

Der var store chancer i begge ender, og første scoring kom kort før pausen, da Dame N’Doye satte hovedet på et hjørnespark og headede FCK i front.

Kort efter pausen fik FCN udlignet, da Ulrik Yttergård Jenssen tæt under mål fik sendt bolden i nettet efter hjørnespark.

Magnus Kofod Andersen var efter en god time tæt på scoring med et følt skud på overliggeren, og kort efter kom FCN i front ved Andreas Skov Olsen, som scorede fladt på et flot oplæg fra Godsway Donyoh.

Ti minutter før tid fik FCK udlignet efter klumpspil som følge af et hjørnespark, hvor superligatopscorer Robert Skov fik presset FCN-spilleren Victor Nelsson til skubbe bolden i eget mål.