Nicki Bille nægter sig skyldig i alle anklager

    Fodboldspilleren Nicki Bille nægter sig skyldig i anklagerne mod ham.

    Det skriver TV2 Sport, der har talt med Billes forsvarsadvokat, Asser Gregersen.

    Samme medie oplyser, at sagen er berammet til at finde sted i Københavns Byret 4. marts.

    Bille er anklaget for trusler mod en person med et luft- og fjedervåben, besiddelse af kokain og knytnæveslag mod en dørmand.

    Den første episode går tilbage til 22. oktober sidste år. Her skal Bille ifølge anklagemyndigheden have truet en person med et “luft- og fjedervåben” med henblik på at skabe alvorlig frygt for en persons liv og helbred.

    Han bar ifølge anklageskriftet våbnet i bukselinningen, og han tiltales derfor for at have båret det på uforsvarlig vis.

    I samme ombæring skal Nicki Bille have været i besiddelse af cirka et kvart gram kokain.

    Den sidste anklage handler om en episode to måneder senere – den 22. december. Her skal Nicki Bille ved natklubben Level have tildelt en dørmand et til to knytnæveslag.

    Nicki Bille har flere gange været involveret i voldssager. Juledag kom han selv til skade, da han blev skudt med et haglgevær i sin lejlighed på Sluseholmen i København.

    Han blev ramt i den ene arm og var ikke i livsfare. Den 4. januar anholdt politiet en 30-årig mand, som blev varetægtsfængslet.

    Den 30-årige har nægtet sig skyldig.

    Bille har spillet tre kampe for det danske A-landshold. Karrieren har bragt ham forbi en lang række klubber, heriblandt FC Nordsjælland, Villarreal, Rosenborg, Esbjerg, Evian og senest Lyngby.

    /ritzau/