Hvidovre vinder og forlænger Køges krise

1. divisionsklubben Hvidovre er ved at sætte en god stime af kampe sammen.

Torsdag tog holdet sin anden sejr i træk, da det blev til 2-0 hjemme mod HB Køge, der med resultatet måtte indkassere det tredje nederlag i træk.

Med sejren hopper Hvidovre op på ottendepladsen i 1. division med 16 point, mens Køge stadig holder sig på andenpladsen med 23 point. De kan dog blive overhalet af Silkeborg, der ligger et enkelt point efter på tredjepladsen, men har spillet en kamp færre.

Hjemmeholdet kom torsdag foran allerede efter 16 minutter på et mål af Louka Andreassen.

Føringen blev fordoblet 13 minutter inde i anden halvleg, da 23-årige Malte Kiilerich gjorde det til 2-0.

HB Køge har nu spillet fem kampe i træk i 1. division uden at vinde. Klubbens seneste sejr kom mod Fremad Amager 19. september, hvor det blev til en 4-0-afklapsning.