24-årig litauer angreb 14-årig dreng med en økse


Arkivfoto

STORE HEDDINGE: Tirsdag aften Kl. 20.05 modtog politiet et alarmopkald fra 112, om at en mand havde angrebet en 14-årig dreng med en økse på en minkfarm.

Anmelderen var en 55-årig kvinde der bor på stedet, og hun havde forskanset sig i hovedbygningen sammen med sin 14-årige søn, der var blevet angrebet af en ansat på minkfarmen.

Den 14-årige dreng havde fået en rift og et blåt mærke på overarmen, som følge af angrebet. Han var meget chokeret ovenpå oplevelsen, og manden der angreb drengen var en 24-årig mand fra Litauen, der ligeledes bor på adressen i en anden bygning.

Han var blevet ansat på minkfarmen blot to uger forinden økseangrebet. Den 24-årige litauer kom selv ud af sin lejlighed, hvor han blev anholdt af politiet uden videre dramatik. Politiet fandt efterfølgende under ransagningen af den mistænktes adresse en økse under sengen.

Angrebet skete ifølge vidner umotiveret, og den 24-årige blev sigtet for kvalificeret vold.

Politiet tog den anholdte mand med på politistationen med henblik på afhøring og en afklaring af om han i løbet af onsdagen skulle fremstilles i grundlovsforhør.

Han var sigtet for grov vold efter at have ramt den 14-årige med en økse med et mindre sår og et blåt mærke til følge, og blev fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde.

Den 24-årige litauer blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 18. oktober 2018.