Politiet eftersøger stadig drabsmistænkte med rockerrelationer


Foto: Politiet

Nordjyllands Politi leder fortsat intensivt efter to mænd på 24 og 28 år, som man mistænker for at stå bag drabet 12. september 2018 på en 35-årig mand i Haverslev. Mændene har rockerrelationer.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Her bekræfter politiet, at de to mistænkte mænd har forbindelse til rockerklubben Saturdarah.

LÆS OGSÅ: Politi: Disse to mænd mistænkes for knivdrab
Politiet oplyser dog, at efterforskningen ikke har påvist, at drabet har forbindelse til rockermiljøet. Politiet mener derfor, at drabet ikke er en del af en særlig rocker- eller bandekonflikt.

Politiets efterforskere er dog fortsat ved at udrede alle trådene.

– Og det er et komplekst og langvarigt arbejde. Derfor er det endnu for tidligt for os at udtale os præcist om motiv til drabet, men vores efterforskning viser indtil videre, at der er tale om en isoleret situation, der udvikler sig til slagsmål og ender med drab, forklarer den ansvarlige for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi, Frank Olsen.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at myndighederne lige siden drabet intenst har eftersøgt de to mænd. Og det gør politiet stadig med uformindsket styrke.

– Vores efterforskning i sagen fortsætter på højtryk. Vi er stadig i gang med at afhøre vidner og undersøge en række tekniske spor på og omkring gerningsstedet. Der pågår en intens eftersøgning for at finde og pågribe de to mistænkte, understreger Frank Olsen, der i næste åndedrag opfordrer de to mænd til at melde sig til politiet med det samme.

Har man oplysninger i sagen, så skal man ringe til politiet på 114. Ser man de to mænd, skal man ikke selv pågribe dem, men blot ringe 114, så tager politiet sig af sagen.