Tatoveret mand knaldede knytnæve i ansigtet på ung kvinde


Arkivfoto

GILLELEJE: Fredag aften fik en 20-årig kvinde fra Gilleleje en på hovedet af en ung dansk mand med en markant halstatovering.

Nordsjællands Politi har mandag modtaget en anmeldelse om vold, begået fredag aften ved 23-tiden, tæt på scenen under Bakkefesten.

Den 20-årige kvinde forsøgte sammen med nogle veninder at rykke frem i menneskemængden, her stødte de på tre kvinder og en ung mand, hvor deres ønske om at komme fremad udløste noget tumult.

Parterne kommer i håndgemæng, og den 20-årige kvinde fik pludselig et knytnæveslag direkte i ansigtet af den unge mand som vurderes til at være 23-24 år gammel.

Nordsjællands Politi efterlyser nu voldsmanden der beskrives som:
A; mand, dansk udseende, 23-24 år gammel, 175 cm høj, spinkel af bygning, lys i huden, iført lyseblå jeans og mørkeblondt kortklippet hår i siderne, lidt længere på toppen. Den efterlyste voldsmand har desuden en markant tatovering på venstre side af halsen. Tatoveringen går fra øret og nedad.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med vidner eller fra folk som genkender den efterlyste gerningsmand – Politiet kan kontaktes på telefon 114.