Stor hvalp døde grusomt: Formentlig dræbt med rottegift


Her optagelser fra Sankt Pauls Plads på Østerbro i København, hvor Teddy angiveligt blev forgiftet.

Mandag den 28. maj døde Teddy, en 10 måneder gammel beagle. Han blev formentlig forgiftet af at spise rottegift. Sagen er anmeldt til politiet.

Det skriver Newsbreak.dk.

Hundens ejer, Malene bor i nærheden af Sankt Pauls Kirke i København.

Nær kirken på Sankt Pauls Plads lå der i mange år en hundegård, der siden er gået fra officiel hundegård til at være et sted, hvor hunde og deres ejere mødes i deres hverdag.

Den 24 maj var Teddys familie ude og gå, og vejen gik da også forbi Sankt Pauls Plads.

Malene fortæller, at man som ejer af en beagle hurtigt lærer at holde øje med, hvad hunden finder på sin vej, for der er en god chance for, at den æder, hvad den kan finde.

Så da Teddy pludselig stod og gnaskede på et stykke pølse, gik der ikke lang tid, før Malenes mand havde fået det ud af Teddys mund igen, men da var det for sent!


Hunden Teddy døde en langsom død – formentlig forgiftet med rottegift. Privatfoto – offentliggjort med hundeejerens tilladelse

To dage senere blev familien vækket af en hylende hund, der kastede op. Først i sengen og siden i stuen.

Han spiste ikke, og han kunne ikke holde noget i sin mave. Først kom der den smule mad, han havde fået dagen før. Siden fulgte galde. Til sidst måtte Malene hive fråde ud af munden på hunden, der havde kastet så meget op, at der end ikke var galde tilbage i maven.

Det var lørdag, og Malene var derfor i skriftlig kontakt med Teddys dyrlæge, der ellers har lukket om lørdagen. Aftalen blev at se tiden an og sørge for, at hunden fik hvile og væske. Men intet hjalp. Teddy fandt sin kurv i gangen.

Han lå helt stille med rødsprængte øjne, og da Malene løftede ham op og følte ham på maven, stod der blod ud af enden på ham. Ud på gulvet. Nu gik turen til et dyrehospital, der havde åbent, og som tog Teddy ind med det samme.

27. maj ringede de fra hospitalet. Teddy var blevet forgiftet, men lægerne anede et glimt af håb, og de troede, at Teddy måske kunne overleve.

– Jeg sagde, at hvis der var håb, skulle de kæmpe for ham, fortæller Malene. Aftalen blev, at de skulle snakkes ved mandag.

Da hospitalet ringede mandag, var beskeden, at Teddy stadig havde det skidt, men at de fortsat troede på, at han måske kunne overleve. Et par timer senere ringede de igen.

– Han havde kolde poter. Snuden var varm. Han havde bare lagt sig. Jeg sagde, at de skulle få ham til at sove, fortæller Malene.

Teddy døde kort tid efter.

-Jeg føler, at jeg har fået revet min dreng fra mig, fortæller Malene.

Sagen er blevet meldt til politiet, der overfor Newsbreak.dk bekræfter, at man efterforsker sagen. Da sagen bliver efterforsket, kan man fra politiets side ikke sige noget om, hvorvidt der før har været anmeldelser fra borgere, der har oplevet noget lignende i området ved Sankt Pauls Kirke.

Malene fortæller dog, at andre har oplevet det samme, men den slags er svært at bevise.

Hun tror ikke, at politiet kommer til at opklare, hvad der skete med Teddy uden hjælp fra offentligheden.


Hunden Teddy døde en langsom død – formentlig forgiftet med rottegift. Privatfoto – offentliggjort med hundeejerens tilladelse

Teddy inden han blev forgiftet. Privatfoto – offentliggjort med hundeejerens tilladelse