Ups: 19-årig kvinde bidt i armen af politihund


Arkivfoto

AARHUS: En uheldig 19-årig kvinde blev torsdag aften ved et ærgerligt uheld bidt af en politihund under en jagt på motorcykeltyve.

Østjyllands Politi blev torsdag aften ved 21-tiden tilkaldt til et grønt område bag Åparken i Aarhus, hvor et vidne havde set flere personer være i færd med at stjæle motorcykler. Da hundepatruljen kom til stedet, så betjentene tre personer i området med to motorcykler.

De tre tog flugten ned mod Carl Blochs Gade, hvor vidner kunne fortælle, at den ene havde gemt sig i en bus.

En politihund løb efter, og inde i bussen blev en 19-årig kvindelig passager så forskrækket at hun satte i løb ud af bussen. Politihunden gjorde som den er trænet til og forfulgte den flygtende kvinde og stoppede hendes flugt ved at bide hende i venstre skulder og overarm, indtil hundeføreren hurtigt fik den til at slippe.

Betjenten beklagede meget over for den 19-årige og kørte hende selv ind til skadestuen, hvor hun blev behandlet for et overfladisk bid, oplyser Østjyllands Politi.

Det lykkedes dog trods den uheldige episode at anholde gerningsmanden i bussen, en 16-årig dreng som blev sigtet for motorcykeltyveriet.

Et vidne kunne desuden fortælle, at de to øvrige var flygtet ned til Godsbanen. Her lykkedes det at anholde en  formodet medgerningsmand, en 18-årig mand, der også blev sigtet.