Vidne stukket ned under røveri i Brovst


(Foto: Nordjyllands Politi)


BROVST: Nordjyllands Politi offentliggør nu overvågningsfoto af den gerningsmand der tirsdag begik væbnet røveri mod Fakta supermarked på Toftevej.

Politiet modtog først en anmeldelse om forsøg på væbnet røveri. Anmeldelsen indgik kl. 10.35 mod Fakta på Toftevej i Brovst. Men gerningsmandens forehavende mislykkedes, fordi der var tale om en pengeløs forretning.

Kun to minutter senere, kl. 10.37, indløb der anmeldelse om et væbnet røveri mod SuperBrugsen på Jernbanegade i Brovst. Et vidne, som forsøgte at overmande gerningsmanden, blev i forbindelse med røveriet stukket med en kniv.

”Vidnet er dog uden for livsfare, og han har det efter omstændighederne godt,” siger politikommissær Kenneth Ginnerup Skovsmose, der leder politiets efterforskning af røveriet.

Supermarkedets overvågningsvideo fik optaget røveriet, og det billeder herfra, som politiet nu offentliggør. Nordjyllands Politi leder efter en gerningsmand, der er skandinavisk af udseende, ca. 170 cm, 20-25 år, alm. bygning, mørkt hår, iført mørk trøje, hvidternet bukser, et hvidt tørklæde om hovedet og mørke sko.

”Hvis man ser gerningsmanden, så skal man ikke selv gribe ind – men man skal straks tilkalde politiet på telefonnummer 114,” understreger Kenneth Ginnerup Skovsmose.