Bargæster opdagede indbrudstyv: Kammerat sigtet for dødstrusler


Arkivfoto

AARHUS: Nogle bargæster på Bar Smil i Aarhus reagerede hurtigt i nat, da de opdagede, at en mand var ved at bryde ind i Café Underground på Skt. Clemens Stræde omkring kl. 01.30.

De fik fat i en af barens dørmænd, der tilbageholdt gerningsmanden, indtil politiet kom frem og anholdt ham kort efter. Det viste sig, at den 25-årige anholdte mand havde brudt ind flere steder.

Ud over Café Underground havde manden også brudt døren op i en brillebutik i samme baggård som caféen. Desuden havde han været forbi Store Torv, hvor han havde forsøgt at bryde ind på apoteket.

Da betjentene visiterede manden, fandt de nogle poser med narko, som han blev sigtet for at have på sig. Det viste sig, at han tidligere på aftenen også havde truet en dørmand på Bar Smil med at "stikke ham med en kniv", da han ikke måtte komme ind. Derfor blev han også sigtet for trusler på livet.

Nogle timer senere blev den 25-åriges ven, en anden 25-årig mand, også anholdt. Han var sur på dørmanden, der havde tilbageholdt hans ven. Derfor gik han hen til dørmanden og truede ham på livet. Det anmeldte dørmanden, og politiet kunne derfor også anholde den 25-åriges kammerat og sigte ham for trusler på livet.