Nordjyde fængslet for at sætte ild til såret kæreste


Arkivfoto

En mand fra Nørresundby er søndag blevet varetægtsfængslet i fire uger for drabsforsøg på en 39-årig kvinde, oplyser Nordjyllands Politi.

I retsmødet erkendte manden ifølge Ekstra Bladet, at han tidligt lørdag morgen overhældte sin kæreste med karburatorsprit og satte ild til.

Kvinden pådrog sig svære forbrændinger på en tredjedel af kroppen og er nu under behandling på Rigshospitalet. Ifølge Ekstra Bladet er kvinden i livsfare.

Ud over de livstruende brandskader er kvinden blevet stukket i den ene balle, ligesom gerningsmanden har slået hende i hovedet med en flaske. Også hendes øre skal han have forsøgt at bide af.

Klokken var 05.57 lørdag morgen, da en patruljevogn blev kaldt til Vangen i Nørresundby. Meldingen var, at der i en lejlighed havde været et knivopgør mellem en mand og en kvinde, der boede på stedet.

Ved ankomsten til stedet viste det sig, at kvinden var blevet stukket med en kniv i bagdelen og havde overfladiske snitsår efter brug af kniv.

Hertil kom brandskader på overkroppen og ryggen.

Til at starte med blev kvinden behandlet på sygehuset i Aalborg. Men efter et par timer blev det vurderet, at det var nødvendigt at flyve hende til Rigshospitalets brandsårsafdeling i København.

Den formodede gerningsmand blev anholdt lørdag klokken 10.35 på en adresse på Voerbjergvej i Nørresundby.

/ritzau/