Far varetægtsfængslet for sexmisbrug af sin 14-årige datter


Arkivfoto

HELSINGE: Tirsdag morgen blev en mand anholdt og sigtet for seksuelt misbrug af hans datter, misbruget skal have fundet sted på familiens bopæl i Helsinge.

Onsdag formiddag blev den anholdte familiefar fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Helsingør. Han er af Nordsjællands Politi blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse og anden kønslig omgang end samleje med sin 14-årige datter.

Overgrebene på datteren skal have fundet sted i familiens hjem, og anholdelsen er sket som følge af en anonym indberetning til Gribskov Kommune som førte til politiets anholdelse af familiefaderen, tidligt tirsdag.

– Gribskov Kommune har sørget for, at datteren ikke skal bo hjemme, mens sagen behandles, oplyser anklageren Margit Wegge til Frederiksborg Amts Avis.

Ved grundlovsforhøret nægtede familiefaderen sig dog skyldig i anklagerne om seksuelt misbrug af datteren, men han blev alligevel varetægtsfængslet i 14 dage. Det skete for at sikre at han ikke kan påvirke den igangværende efterforskning, som han ellers ville have mulighed for såfremt han var på fri fod.