17-årig varetægtsfængslet for grov vold


Arkivfoto

MØRKØV: Fredag aften kl. 19.23 blev en 17-årig ung mand fra Borup overfaldet og slået i jorden med en flaske. Voldsmanden begik også vold mod en politibetjent under anholdelsen.

Under ophold på en restauration på Jernbanevej blev en 17-årig mand overfaldet med knytnæveslag og til sidst slået med en ølflaske i hovedet af en 17-årig ung mand fra Mørkøv.

Den mistænkte voldsmand forlod straks restaurationen, medens offeret blev bragt til skadestuen i Holbæk til behandling for overfladiske skader som følge af volden.

Via efterforskning i sagen lykkedes det at identificere den 17-årige voldsmand, som blev anholdt kl. 20.10 og sigtet for grov vold.

I forbindelse med anholdelsen skubbede han hårdt til en politimand, som han også tog et halsgreb på. Sigtelserne blev derfor udvidet til også at omfatte vold mod tjenestemand.

Den 17-årige blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 5. december 2017. Et forkert blik fra offeret var måske motivet til overfaldet, hvis omstændigheder nu undersøges nærmere.