18-årig slået med softgun og skilt


Arkivfoto

ÅBYHØJ: En 18-årig mand mødte mandag op på politistationen for at anmelde et overfald begået mandag ved 18-tiden på Haslevej.

Den 18-årige mand var ifølge sin forklaring på vej hjem med buslinje 15, da to unge mænd satte sig over for ham. Den ene satte sit ene ben imellem den 18-åriges ben.

Da den 18-årige bad ham om at flytte det, blev manden og hans ven aggressive, og der opstod "dårlig stemning". De to mænd begyndte at skyde små papirsklumper efter den 18-årige, der gjorde det samme tilbage.

Efter lidt mundhuggeri stod den 18-årige af ved sit hjem, og de to mænd fra bussen fulgte efter. Her slog de den 18-årige i baghovedet med skæftet på en softgun og tog et Til Salg-skilt, der stod i nærheden og slog ham med.

De to mænd stak af, og en ældre dame kom ud fra sit hus og hjalp den 18-årige hjem. Den 18-årige fik ved overfaldet hudafskrabninger på maven og fik nogle flænger i hovedet, der skulle sys.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der har set overfaldet eller episoden i bussen - eller ved, hvem de to personer er. De beskrives som:

A:
Arabisk af udseende
Tynd
Højere end 175 cm høj
ca. 18 år
Kort hår i siderne, mørkt krøllet hår i toppen
Iført sort joggingtøj og sorte Nike-sko

B:
Arabisk af udseende
Tynd
Lyseblå øjne
ca. 18 år
Markeret ansigt
Iført mørk Armani dynjakke