52-årig kvinde hårdt kvæstet i trafikuheld

HOLLØSE: En 52-årig kvinde blev onsdag formiddag fløjet til Rigshospitalets Traumecenter, efter hun var blevet hårdt kvæstet i en alvorlig trafikulykke i det berygtede kryds Kildevej – Askemosevej – Tibirkebro.

Pressekonsulent ved Nordsjællands Politi, Henriette Døssing, oplyser at den 52-årige kvindes tilstand er kritisk, modparten er en 72-årig mand som slap med mindre skader fra den voldsomme ulykke.

Kvinden kørte i sin Peugeot ad Askemosevej, og frem til krydset til Kildevejen hvor kvinden har fuldt stop.

Muligvis har den skarpe sol spillet ind i ulykken, da det ligger vidnefast at kvinden ikke overholder sin vigepligt og ulykkeligvis kører direkte ud foran en 72-årig mand som kom kørende ad Kildevejen – kvindens bil rammes direkte i førersiden og kastes tværs over Kildevejen.

Den mandlige bilist ryger ligeledes tværs over kildevejen og ender med at køre ud over en lille skrænt til det grønne område i krydset. Manden kunne dog selv komme ud af bilen, og er ikke kommet noget alvorligt til.

Den 52-årige kvinde var livløs på uheldsstedet, der blev gennem længere tid givet hjertemassage på uheldsstedet og ifølge flere kilder fik redderne stabiliseret kvinden så meget at hun kunne flyves med lægehelikopteren til Rigshospitalets Traumecenter i København.

Nordsjællands Politi lægger dog ikke skjul på at kvindens tilstand er kritisk.

Hele krydset var afspærret for trafik frem til omkring kl. 14.30, det skyldtes at politiets teknikere og en bilinspektør skulle undersøge uheldet og foretage opmålinger på stedet.

De pårørende til den 52-årige kvinde er underrettet, det oplyser Nordsjællands Politi.