Anklage mod to kvinder: Tvang dreng til oralsex med dyr


  Arkivfoto

  En otteårig dreng blev tvunget til at slikke på kønsorganerne og digevorterne på en hund, mens han blev filmet, og han blev blev slået, sparket og spyttet på, hvis han ikke makkede ret.

  Sådan lyder det i et omfattende anklageskrift mod to kvinder fra Helsinge, som har siddet varetægtsfængslet siden september sidste år.

  Det skriver Frederiksborg Amts Avis lørdag.

  Der er tale om en 36-årig dansk kvinde samt en 20 år ældre kvinde, der er født i Thailand. De er tiltalt for blandt andet menneskehandel, ulovlig tvang, vold og trusler.

  Drengen er ifølge avisen søn af en thailandsk kvinde, som de to tiltalte kvinder skal have tvunget til at prostituere sig i et hus i Helsinge.

  I dette hus var der et værelse, hvor kvinderne ifølge anklageskriftet flere gange holdt drengen indespærret. Ude i haven var der et skur, hvor han også af og til blev holdt indespærret.

  I anklageskriftet nævnes blandt andet en episode, hvor drengen i to uger var låst inde på værelset. På et andet tidspunkt blev han holdt indespærret i haveskuret i tre dage.

  Kvinderne truede ifølge anklagen drengen med, at hans mor og bedstemor ville blive dræbt, hvis han sladrede om, hvad der foregik. Også drengens mor skal kvinderne have truet, slået og sparket.

  Hun blev tvunget til at arbejde som prostitueret, fordi de påstod, at hun skyldte dem 200.000 kroner - ligesom de forlangte penge for ikke at anmelde et strafbart forhold, som hun skulle være skyld i, står der i anklageskriftet.

  Den yngste af kvinderne tiltales desuden for at have lokket en retarderet mand til at give hende sin kode til NemID, så hun kunne hæve i alt 114.500 kroner fra hans konto, skriver Frederiksborg Amts Avis.

  /ritzau/