Personlig og bæredygtig indretning med designermøbler, farver og mønstre


Dette indhold er sponsoreret


Når man integrerer design møbler i sin indretning, skaber man en indretning, der både er personlig og bæredygtig. Det er nemt at finde inspiration til sin indretning på nettet eller i blade, men det kan være svært at finde ud af, hvordan man sammensætter de enkelte elementer på en harmonisk måde, som også afspejler ens personlighed. Her får du nogle tips til, hvordan du kan skabe din egen personlige og bæredygtige indretning.

Design møbler, der holder i årtier
Nogle af de mest kendte designermøbler er Arne Jacobsens 7’er stol, og Ægget – begge er fra 1958 og kan købes i designerbutikker som Jacobsen Plus. 7’er stolen blev tegnet til Radisson Blu Royal Hotel i København, og den er lavet af stålben med eller uden læderbetræk. Denne type stol kan holde i mange årtier – måske endda generationer, da den er lavet i meget høj kvalitet og samtidig har et tidløst design. Ægget er en anden type klassisk designerstol, som også har et tidløst design. Stolen blev tegnet til SAS Royal Hotel i København, og den er ligeledes lavet af med læder, men kan også fås i stof. Disse design møbler holder både i tid og design, da de er tidsløse og kan integreres i ethvert hjem, da de, trods deres karakteristika, er meget neutrale. Man kan også vælge designermøbler i andre former, som lamper, borde og dekorationsgenstande fra Jacobsen Plus.

Personliggør med accessories og genbrugsfund
Ud over at indrette med flotte designermøbler fra Jacobsen Plus, kan man også tilføje accessories og genbrugsfund. Det kan eksempelvis være en hyggelig lampe, som giver et hyggeligt lys, og som sætter et præg på rummet. Det kan også være små pynteting eller møbler, som man har fundet i en genbrugsbutik. På den måde kan man skabe et helt unikt udtryk i sit hjem, som ingen andre har. Endelig kan det også give personlighed og skabe en hyggelig stemning med en bogreol med sine yndlingsbøger.

Hvordan integreres farver og mønstre i indretningen?
Når man skal indrette sit hjem, er det vigtigt at tænke over, hvilken stil man gerne vil have. Det gælder også for farver og mønstre. Hvis man gerne vil have en rolig og afslappet atmosfære i hjemmet, kan det være en god idé at holde igen med mange forskellige farver og mønstre. Man kan også vælge at holde sig til én overordnet farve, som kan varieres i nuancer, der passer sammen. Når det kommer til mønstre, kan det være en god idé at begrænse sig, så man undgår for meget støj i indretningen, men stadig viser personlighed.