Heldig kartoffel: Scorer gigant gevinst i Eurojackpot


Den heldige vinder kommer til at kunne fylde flere kasser med penge


En heldig spiller fra Tyskland vinder Eurojackpot på hele 670 millioner kroner – spilleren var den eneste med de rigtige tal på lottokuponen.

Kun én spiller vinder Eurojackpot denne uge – vedkommende kan dermed se frem til en gevinst på 90 millioner euro – eller 670 millioner danske kroner.

Det skriver Newsbreak.dk

Ifølge den tyske avis Bild, så bor vinderen at den kæmpe milliongevinst, der fredag aften blev udtrukket, i den tyske delstat Baden-Wüttemberg.

Havde en dansk spiller vundet gevinsten, så skulle der dog ikke have stået 670 millioner kroner på vinder-checken. På grund af det danske afgiftssystem ville hovedgevinsten i Eurojackpot have været 569 millioner kroner værd – men det er jo også en “slat”.

Rekord i Tyskland

Den enorme milliongevinst på 90 millioner euro er rekord i tysk lotto-historie. Den hidtidige rekord på 84,4 millioner euro blev dog sat for ikke så længe siden, nemlig i begyndelsen af august.

At kun en enkelt person vinder Eurojackpot når puljen er nået sit maksimale er kun sket en enkelt gang før. Sidst det skete var det en person fra Tjekkiet, der løb med alle millionerne.