Opsøgt i lejlighed af to mænd: Herefter udsat for adskillige knivstik


Arkivfoto

En 29-årig mand blev den 22. juni udsat for flere knivstik, da to personer opsøgte ham i en lejlighed på Vesterbro.

I alt medvirkede tre personer til overfaldet.

To af dem er anholdt, og Københavns Politi opfordrer nu den tredje til at melde sig selv.

”Vi kender identiteten på den person, som vi mistænker for at være medgerningsmand. Den seneste tid har vi ledt efter ham forskellige steder på Sjælland, og han ved godt, at vi leder ham. Jeg vil derfor stærkt opfordre ham til at melde sig selv,” siger politikommissær Rasmus Nielsen fra Københavns Politi.

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke udsendt en decideret efterlysning med navn og billede af den pågældende person, men det kan blive et af de næste skridt i efterforskningen.

Den ene varetægtsfængslede er en 25-årig mand, der i går blev anholdt i Nordsjælland. I dag blev han bag lukkede døre fremstillet i grundlovsforhør sigtet for grov vold. Han blev varetægtsfængslet i fem dage frem til den 17. august. Den dag udløber også varetægtsfængslingen af en 20-årig kvinde, som er sigtet for medvirken til volden. Hun blev anholdt kort efter overfaldet og fængslet dagen efter.

Både den 25-årige mand og den 20-årige kvinde vil den 17. august blive fremstillet igen med krav om fortsat varetægtsfængsling.

Da grundlovsforhørene er holdt bag lukkede døre, har Københavns Politi ikke yderligere kommentarer til sagen.