Brutalt opgør: Tre stukket med kniv – en i kritisk tilstand

Natten til torsdag skete et brutalt opgør på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg.

Her blev flere personer stukket med kniv

Politiet sendte øjeblikkeligt adskillige styrker til stedet.

En person er i kritisk tilstand.

Det oplyser lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Niels Kronborg.

På stedet var der to yngre mænd, som var såret af knivstik.

De blev begge transporteret til sygehuset.

Den ene unge mand er fortsat i kritisk tilstand, mens den anden er uden for livsfare.

Senere henvendte en tredje person sig på sygehuset med knivstik, også han er uden for livsfare.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at man aktuelt har anholdt en person i sagen og forventer flere anholdelser som efterforskningen skrider frem.

”Vores efterforsknings-indsats er i fuld gang lige nu. Vi arbejder i øjeblikket på at kortlægge forløbet før, under og efter knivstikkeriet. Derfor hører vi også gerne fra borgere, der har hørt eller set noget i området omkring gerningstidspunktet. Ring endelig til os på 114 med oplysninger – selv mindre informationer kan være vigtige for vores arbejde,” siger Niels Kronborg, der tilføjer:

”Vi er også interesseret i videoovervågning, hvis beboere eller virksomheder i området har overvågning opsat, så gem endelig data og kontakt politiet med materialet.”

Politiet har endnu ikke klarlagt motivet til knivstikkeriet, og hvor mange involverede der er, og hvordan hændelsesforløbet præcist udspillede sig.

”Det er blandt andet det, som vores efterforskning skal skabe klarhed over, så vi kan stillet de ansvarlige til regnskab. Knivstikkeri i det offentlige rum er helt uacceptabelt,” siger Niels Kronborg.

Han understreger dog, at politiets indledende efterforskningsskridt gør, at man betragter det som et internt opgør i et kriminelt miljø.