Én løsning til bedre produktivitet og velvære


Dette indhold er sponsoreret

Hvis du sidder ned det meste af dagen foran en computer og arbejder, kender du måske til de typiske problemer, som smerter i nakken, skuldrene, lænden eller endda knæene. Det forstyrrer arbejdet, det kan ødelægge humøret og det kan spænde ben for resten af dagen. Der er dog en nem og overskuelig løsning, der kan lindre og gavne meget. Smerterne du får ved at sidde ved et bord, kan undgås, hvis du ændrer stilling og får placeret kroppen anderledes, og derfor er hæve-sænkebord den bedste løsning.

Få flere muligheder med hæve-sænkebord
Et stillesiddende arbejde er typisk for mange brancher og jobgrupper. Ved et vedvarende stillesiddende arbejde kan du opleve smerter i musklerne og skeletbesvær. Derudover har du også et lavere energiforbrug i løbet af dagen og påvirker derfor til en overordnet inaktiv livsstil. Hvis du har kontorarbejde, er du ofte i stillesiddende arbejde det meste af dagen. En ting der kan hjælpe og gavne meget, er et hæve-sænkebord, hvor du har mulighed for flere indstillinger, hvis I er flere kollegaer der deler bord og du kan køre bordet op, så du kan stå op og arbejde. Sæt et ur og hæv bordet og står op 15 minutter hver time. På den måde kan du hjælpe musklerne, og slippe for mange smerter og problemer.

Stå op og bliv sundere
Med et hæve-sænkebord kan du justere i højden på bordet, det betyder, at du nemt kan komme op at stå mens du arbejder videre. Du trykker på en knap og så hæver motoren bordet, så du enten kan sidde med arme og knæ i en ny stilling, eller komme op at stå og hjælpe ryggen. Når du bruger et hæve-sænkebord kan du nemt variere arbejdsstillinger flere gange i løbet af arbejdsdagen, og det er vigtigt, for at forebygge skader. Det er sundt at stå op, du reducerer skaderne på din krop og har færre skader på din krop, når du bruger hæve-sænke funktionen. Stil dig på en ståmåtte og aflast din krop.

Lidt har også ret
Der er flere ting du som medarbejder kan gøre for at forebygge risiko for smerter og besvær. Varier dine arbejdsstillinger ofte og bevæg dig, når du kan.

* Skift mellem at sidde, stå og gå.
* Drop elevatoren og tag trappen.
* Gå en mindre omvej, når der skal hentes kaffe eller vand.
* Op fra stolen i pausen og gå en tur, gerne i frisk luft.

Hvis du praktiserer disse, kan du forebygge smerter og få mere energi. På den måde, vil arbejdsdagen ikke føles nær så lang.