Kvinde forsøgt voldtaget på vej hjem fra fest i Brøndby


  Foto: Politiet

  En 41-årig kvinde blev natten til torsdag 14. april overfaldet af en mand i Brøndby, da hun var på vej hjem fra en fest.

  Hun blev grebet bagfra og kastet ned i et buskads. Gerningsmanden fastholdt hende, lagde sig ovenpå hende og befølte hende.

  Københavns Vestegns Politi har mandag udsendt en beskrivelse af episoden og efterlyser samtidig eventuelle vidner. Politiet beskriver sagen som et forsøg på voldtægt.

  Overfaldet fandt sted omkring klokken 04.20 natten til 14. april ved Tranestien omkring Tranevænget nummer 50 i Brøndby.

  Ved overfaldet prøvede gerningsmanden at rive bukserne af kvinden, men det lykkedes hende at kæmpe imod og sparke ham hårdt i ansigtet, så han slap sit greb, hvorefter manden løb væk fra stedet ad Tranevænget i østlig retning.

  Politiet har udsendt en beskrivelse af gerningsmanden. Han beskrives som mand, ikke etnisk dansker af udseende og 180-190 centimeter høj. Hans kropsbygning er ifølge politiet almindelig, og hans hudfarve brun.

  Han var iført ternet blå dunjakke med sort hætte og sorte bukser, lyder det videre.

  - Kvinden har været meget specifik i forhold til den ternede blå dunjakke, som gerningsmanden var iført.

  - Særligt den oplysning, håber vi, at offentligheden kan hjælpe med oplysninger i forhold til, siger politikommissær Rikke Thestrup i politiets meddelelse.

  Vidner, der har oplysninger i sagen, kan kontakte politiet på telefonnummer 43861448.

  /ritzau/