Genbrug dine smykker – en miljøvenlig løsning


Dette indhold er sponsoreret.

Kender du det: smykker er en stor del af din hverdag, og de er blevet en del af din identitet. Du bærer dem for at udsmykke sig selv og vise, hvem du er. De hjælper dit outfit med at blive komplet. Men identiteten skifter gennem livet, og flere de smykker, du har investeret i tidligere, ligger nu bare i en skuffe, og du ved nu ikke helt, hvad du nu skal gøre med de fine gamle guldsmykker, som egentlig fortjener at blive brugt. Kender du det? Hvis svaret er ja, og du vil sikre, at dit gamle guld ikke går til spilde, kan du sælge dem hos Nordiskguld.dk, hvor du kan få en rigtig god guldpris. Her bliver de smeltet om til nye og flotte smykker, som en anden kan få gavn af. På den måde giver du dem nyt liv, er god ved miljøet og i samme omgang tjener nogle ekstra penge.

Sådan sælger du dine smykker
Hos Nordiskguld.dk kan du nemt og hurtigt få solgt dine gamle guldsmykker. De tager imod alt med guld i. Og det er en lukrativ forretning at få solgt sit guld. Inde på Nordisk.dk kan du, ved hjælp af deres priskalkulator, udregne den pris, som du kan få for dine smykker. Når du så har bestemt dig for, hvad du vil sælge, findes der to måder at gøre det på. Du kan enten møde op i en af deres fysiske butikker, som ligger i København og Århus, hvor de kan lave en vurdering til dig, eller du kan sende dit guld med posten til dem. De betaler for dit fragtlabel, så det koster dig intet at få sendt det afsted.

Hvad kan man sælge?
Hos Nordiskguld.dk tager de ikke bare imod smykker, men faktisk alle genstande, der indeholder guld. De mest almindelige guldgenstande er dog halskæder, ringe, armbånd, guldstykker, mønter, bestik, og diademer, som man kunne have til at ligge gemt i huset. Er du i tvivl om, om din genstand indeholder ægte guld kan du tage ind til dem, og så kan de nemt hjælpe dig med at afgøre, hvad der er guld i.

Et miljøvenligt valg
Nordiskguld.dk er en miljøvenlig løsning, da de opkøber dit gamle guld med henblik på at omsmelte det og give det et helt nyt liv. Så når du sælger dit guld til dem, så bidrager du til, at mængden af tilgængeligt genbrugsguld bliver øget. Dette er et bidrag til miljøet, da de moderne minedrifter er utrolig forurende af grundvandet. Så vil du bidrage til en grønnere omstilling, så send dit guld afsted.