Politiet har fundet Frederik i Helsingør Havn

HELSINGØR: Mandag eftermiddag har Nordsjællands Politi gjort et tragisk fund i vandet ved Helsingør Lystbådehavn. Det er med stor sikkerhed liget af den 16-årige Frederik som blev fundet i vandet.

Fundet af liget skete i forbindelse med dag to i eftersøgningen af den forsvundne 16-årige Frederik fra Hørsholm.

Det var, ifølge personer på havnen, dykkerne fra Søværnets Dykkertjeneste og politiet vandsøgningshunde som gjorde fundet i Helsingør Havn, udfor det der kaldes benzin-øen.

Politiet udvidede efter fundet hurtigt afspærringen massivt, og dykkere og redningsmandskab sikrede liget som kort før kl. 17 blev sejlet ind til kajkanten.

Herfra blev liget lagt ind i en rustvogn, og stille kørt væk fra stedet med kurs mod Retsmedicinsk Institut, hvor der vil blive foretaget ligsyn og obduktion.

- Det er en dybt tragisk sag, hvor der på nuværende tidspunkt ikke er noget, som indikerer, at der skulle ligge en forbrydelse bag. Under eftersøgningen har utallige borgere bidraget med at dele efterlysningen og lede efter den savnede, ligesom vi har modtaget uvurderlig assistance fra flere samarbejdspartnere, og det vil vi gerne sige stort tak for, fortæller vicepolitiinspektør John Dyhrberg Christensen fra Nordsjællands Politi.

OPDATERES....

#

#

#