21-årig med livstruende stiksår fundet på bænk i Valby

En 21-årig mand er natten til torsdag blevet fundet på en bænk nær Valby Station.

Han havde flere stiksår på kroppen og har været i livsfare.

Like localeyes.dk på Facebook

Han er dog tidligt torsdag morgen blevet opereret, og hans tilstand beskrives som stabil. Det oplyser Gunnar Nørager, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

- En tilskadekommen mand er blevet fundet på en bænk på Lyshøjgårdsvej ved Valbys togstation. Vi har ved hjælp af blodspor lokaliseret os frem til, at selve overfaldet er sket på et fortov på Bredahlsvej, siger Gunnar Nørager.

- Manden har fået adskillige stiklæsioner. Om det er fra en kniv eller andet, ved vi ikke endnu, men han har fået sår flere steder på kroppen, lyder det videre.

Offeret er en 21-årig mand. Politiet har dog på grund af hans tilstand ikke kunnet afhøre ham endnu.

- Den første melding var, at han var i kritisk tilstand. Der er skader på ham, der gør, at han har været i livsfare, men han er stabil nu. Han er blevet opereret i løbet af natten og er nu indlagt på intensiv afdeling, siger Gunnar Nørager.

Politiet fik meldingen om sagen klokken 01.19.

Flere personer har hjulpet manden, og der har formentlig været vidner til episoden.

- Vi har oplysninger om, at der er set tre personer, som formentlig er gerningsmændene, siger den centrale efterforskningsleder.

Det er endnu uklart, hvad motivet bag stikkeriet har været. Politiet har heller ikke identitet på de mistænkte gerningsmænd.

/ritzau/