Politi til knivstikker: Meld dig selv

HILLERØD: Nordsjællands Politi var torsdag eftermiddag massivt til stede i Hillerød efter et knivstikkeri på Torvet.

En mand blev med ambulance kørt til hospitalet for behandling af sine skader. Tog- og bustrafikken i Hillerød blev i en periode helt indstillet, mens gerningsmanden blev jagtet.

Hele Torvet i Hillerød blev afspærret, og det var tydeligt at selve knivstikkeriet havde fundet sted tæt på vandet, lige udenfor Café Kik.

Gyden til Torvet 9 blev også afspærret samt butikken til højre for porten blev også afspærret, men hvad der præcist er foregået på de to steder er endnu ikke kendt.

Offer filmede selv knivstikkeren
Nordsjællands Politi har oplyst at man har nogle ganske tydelige billeder af knivstikkeren – ifølge kilder skal der være tale om at ofret for knivstikkeriet selv filmede gerningsmanden efter han var blevet stukket ned.

Signalementet af knivstikkeren er følgende: Mand, 165-175 cm høj, cirka 18-23 år gammel, almindelig til slank af bygning, mellemøstlig af udseende, med tyndt og mørkt skæg.

– Vi opfordrer gerningsmanden bag knivstikkeriet til at melde sig selv til politiet hurtigst muligt. Såfremt dette ikke sker inden for rimelig tid, efterlyser vi ham formentlig med førnævnte billeder – og de er som nævnt ganske tydelige, lyder det fra Nordsjællands Politi.

Præcist hvor alvorligt ofret er kommet til skade er endnu ikke kendt.

#

#