Tre ansatte i stationskiosk truet med kniv i Valby


En kiosk på Valby Station i København har tirsdag aften været udsat for et røveri.

En mand truede tre ansatte med en kniv, hvorefter han slap væk fra stedet med kontanter og cigaretter. Det oplyser Københavns Politi, der gerne hører fra vidner.

– Vi får en anmeldelse klokken 23.38 om et røveri i kiosken på Valby Station. En mand bevæbnet med en kniv har truet tre ansatte til at udlevere kontanter og cigaretter, siger central efterforskningsleder Youssef Lharraki.

– Det ender med, at gerningsmanden selv tager penge fra kassen. De ansatte står alle i butiksområdet, og de bliver jaget væk med kniven, hvorefter han går om bag disken og forsyner sig med kontanter, siger han videre.

Der er tale om et mindre kontantbeløb.

De tre ansatte er “dybt rystede”. Der var ingen kunder i 7-Eleven-kiosken, da røveriet fandt sted.

Gerningsmanden flygter både til fods og på cykel.

– Da han er på vej væk fra stedet, er der en vagtmand, som får øje på ham og løber efter ham. Han får ikke fat i ham, fordi gerningsmanden sætter sig op på en rød cykel og forsvinder, siger Youssef Lharraki.

Manden cykler ad Lyshøjgårdsvej mod Carl Langes Vej. Der cykler han ned i en tunnel og smider cyklen. Han stikker derefter af i ukendt retning, og politiet hører derfor gerne fra folk, der har bemærket noget i området.

– Det er en mand, der er spinkel af bygning. Han var iklædt en hvid hættetrøje med sort skrift på maven, mørke bukser og mørke sko. Ansigtet var maskeret, siger den centrale efterforskningsleder.

Vidner kan ringe med oplysninger på 114.

/ritzau/