Fire teenagere anholdt for røveri mod 15-årig

ALLERØD: Mandag aften kl. 21.54 blev der slået alarm til 1-1-2 om røveri mod en 15-årig ung mand fra Hillerød ved Allerød Station.

Ifølge alarmopkaldet havde en gruppe på tre-fire unge mænd kort forinden passet ham op og frarøvet ham hans mobiltelefon.

Flere patruljer blev sendt til området, hvor betjentene kort efter fik kontakt til fire unge mænd i alderen 15-17 år som passede til signalementerne af røverne.

De blev alle anholdt, sigtet for røveri og er tirsdag formiddag kl. 11.30 blevet fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Der var kl. 15.00 endnu ikke noget offentliggjort resultat af grundlovsforhøret.

Teenagere uden adresse
Kilder i Allerød hævder overfor Local Eyes at de fire anholdte skal være unge fra Sandholmlejren - en oplysning som Nordsjællands Politi ikke har bekræftet.

- Vi kan oplyse at ingen af de anholdte har nogen fast adresse, oplyses det fra presseafdelingen hos Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi bekræfter ligeledes at de fire anholdte også var involveret i en episode ved Allerød Station, fredag aften kl. 20.09. Her opstod der tumult i toget mellem Birkerød og Allerød, men ved tilbageholdelsen af de fire unge manglede politiet dog en forurettet, og måtte derfor lade de fire unge gå igen.