Fire elbiler udbrændte på Ølstykke Station: En bil smidt i brandcontainer

ØLSTYKKE: Fire elbiler stod i flammer tidligt lørdag morgen ved S-stationen i Ølstykke, en togfører opdagede branden og slog alarm kl. 04.34.

De fire brændende biler, tre Teslaer og en Seat, var sat til ladning i elstanderne på p-pladsen, og ifølge Nordsjællands Politi er ilden opstået i den midterste bil, og herfra spredt sig videre til de tre øvrige biler.

Til TV2 Lorry oplyser indsatsleder hos Frederiksborg Brand og Redning, Ole Hermansen, at FBBR fik hjælp fra Beredskab Øst med et specialkøretøj med en container til at 'drukne' det ene køretøj, idet bilens batterier blev ved med at udvikle varme og dermed ikke kunne slukkes af brandmandskabet.

Containeren er indrettet til slukning af bilbrande ved at bilen ganske enkelt løftes op i containeren, som herefter fyldes op med vand. Containeren fragtes til en aflukket plads, hvor bilen så ligger under vand i mindst 48 timer før den kommer op igen.

Politiets teknikere har lørdag formiddag arbejdet på, at finde frem til brandårsagen, mistanken er at den er påsat idet området i den senere tid har været plaget af en del ildspåsættelser.