Drabssigtet søn i grundlovsforhør klokken 13


Lars Kragh blev anholdt tirsdag med ligene af sine forældre, Kirsten og Jørgen Kragh i bilen.


Østjyllands Politi fremstiller onsdag klokken 13 en 42-årig østjyde i et grundlovsforhør, hvor han vil blive sigtet for drabet på sine forældre.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at anklageren af hensyn til politiets efterforskning vil anmode Retten i Randers om, at grundlovsforhøret bliver holdt for lukkede døre.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Grundlovsforhøret kommer, efter at politiet i flere døgn eftersøgte den 42-årige krigsveteran Lars Kragh og hans forældre, Kirsten og Jørgen Kragh.

Både politiet og pårørende var stærkt bekymrede for familiens velbefindende.

Tirsdag eftermiddag stod det klart, at bekymringen var begrundet. Her endte eftersøgningen med en tragisk bekræftelse af det, mange havde frygtet.

Lars Kragh blev anholdt i sine forældres bil ved Vonge Kirke vest for Horsens. I bilen var også to døde personer. Østjyllands Politi oplyste på et pressemøde tirsdag, at man formodede, at de to døde er den eftersøgtes forældre.

Politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands Politi ønsker onsdag morgen ikke at fortælle, hvordan forældrene er blevet dræbt.

Politiet har heller ikke ønsket at melde ud, hvor og hvornår parret er blevet dræbt, eller hvor længe de har ligget i bilen.

Familien blev efterlyst lørdag, efter at de ikke havde givet lyd fra sig siden torsdag.

Allerede søndag gav politiets efterforskning næring til den frygt, som siden viste sig at være virkelighed. Ved en ransagning på sønnens bopæl fandt politiet noget, der gav anledning til “bekymring” for familiens skæbne. Det er ikke oplyst, hvad det var, politiet fandt.

Familien og især forældrenes koksgrå VW Golf blev efterlyst. Mandag aften blev den og Lars Kragh set ved Blåvand. Men både bil og mand var væk, da politiet nåede frem.

Tirsdag morgen var bekymringen vokset yderligere hos Østjyllands Politi, da man offentligt meldte ud, at der kunne ligge en alvorlig forbrydelse bag familiens forsvinden.

De bange anelser blev bekræftet ud på eftermiddagen. Da fik politiet et tip om, at bilen kørte rundt i området vest for Horsens. En større politistyrke fik standset bilen, og Lars Kragh blev uden videre dramatik anholdt klokken 16.16.

/ritzau/