Frivillige indstiller eftersøgning af 17-årig pige


Selv om gruppen af frivillige tirsdag indstillede deres eftersøgning af pigen, så har man ikke opgivet at finde hende i god behold.

Mandag eftermiddag indstillede politiet eftersøgningen af en 17-årig pige, der ikke er set, siden hun søndag morgen tog afsked med to veninder ved Korsør Station efter en bytur i Slagelse.

Og tirsdag aften måtte en gruppe frivillige, der havde fortsat eftersøgningen på eget initiativ også stoppe arbejdet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

- Kære alle, der har fulgt os med kærlig og engageret opmærksomhed: Den frivillige eftersøgning af Emilie er sluttet tirsdag klokken 20, skriver en bruger på en Facebook-gruppe, der er oprettet for de frivillige.

- Vi har lige nu ikke flere spor at gå efter. Vi har takket være jeres uforglemmelige indsats været over alt, og vi kan ikke gøre mere lige nu.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har tidligere oplyst, at den 17-årige Emilie var tynget af kærestesorger, da hun tog afsked med sine to veninder søndag morgen.

Selv om gruppen af frivillige tirsdag indstillede deres eftersøgning af pigen, så har man ikke opgivet at finde hende i god behold.

- Det betyder ikke, at vi har opgivet håbet. Og hvis der kommer nye informationer, der giver os noget at gå efter, vil vi naturligvis genoptage vores indsats, skriver brugeren på Facebook-gruppen, der har flere end 7500 medlemmer.

/ritzau/