Eftersøgt for drab på 22-årig: Hvor er Kenny og Ali?

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu navne og billeder på de to unge mænd, som politiet mistænker, for at stå bag skuddrabet i går eftermiddags i Brøndby Strand, hvor en 22-årig mand mistede livet.

”De to unge mænd ved udmærket godt, at vi leder efter dem. Det vil være lettest for alle, at de melder sig på nærmeste politistation”, siger politiinspektør Allan Nyring.

Der er tale om:
Kenny V. Jensen. Han er 25 år og beskrives som almindelig af bygning, Han er 175 cm høj, er lys i huden, har mørkt hår og brune øjne.

Ali Yildirim. Han er 20 år og beskrives som af spinkel af bygning. Han er 171 cm høj, er mørk i huden, har kort mørkt fuldskæg, mørkt hår og brune øje.

De to drabsmistænkte unge mænd er i forvejen kendt af politiet, men pt ønsker Københavns Vestegns Politi ikke at gå yderligere i detaljer om deres baggrund. På samme måde ønsker politiet heller ikke at spekulere i motivet bag drabet.

”Vi holder fortsat alle muligheder åbne”, siger politiinspektør Allan Nyring.

Borgere der har kendskab til de to mænds færden eller har øvrig viden om sagen, kan kontaktes København Vestegns Politi hele døgnet på 43861448.