Politiet om forsvundet familie: Vi frygter, at der er sket dem noget


Politiet vil ikke oplyse, hvad de har fundet i sønnens hjem i Uggelhuse, af hensyn til efterforskningen, lyder det.

Lørdag blev en familie på tre efterlyst. Nu melder politiet ud, at de frygter, at der er sket dem noget.

Østjyllands Politi efterlyste lørdag tre personer - et forældrepar og deres 42-årige søn.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Kirsten og Jørgen Kragh på henholdsvis 69 og 74 år, som kommer fra Låsby. De er forældre til den tredje efterlyste, Lars Kragh, der bor i Uggelhuse ved Assentoft.

Efterlysningen har genereret nogle henvendelser, som politiet nu arbejder videre med, men der er på nuværende tidspunkt ikke noget afgørende nyt i sagen.

Samtidig har politiet siden lørdag morgen været massivt til stede ved sønnens bopæl i Uggelhuse, og her har politiet fundet spor, der tyder på, at der er sket noget.

- De foreløbige resultater af de undersøgelser gør, at politiet deler de pårørendes bekymring og frygter, at der kan være sket de tre personer noget, lyder det fra politiet i en pressemeddelelse.

- Vi har fundet nogle ting, som gør, at vi er bekymrede. Hvad det konkret er, holder vi for os selv af hensyn til efterforskningen, siger politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands Politi til Ritzau.

Østjyllands Politi hører fortsat meget gerne fra borgere, der måtte have viden om de tre personers færden. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 eller til nærmeste politi på telefon 114.