Så nemt er det at få flere tilbud på lån


Dette er sponsoreret indhold.

Hvis du har behov for at låne penge, fordi din økonomi ikke er fleksibel nok, er det en god ide, at du undersøger dine muligheder grundigt. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse, hvis du vælger den første og bedste løsning i stedet for at indhente flere tilbud fra forskellige banker.

Mange vil sandsynligvis gå efter den nemmeste løsning, hvilket er at gå i egen bank og håbe på, at man kan blive tilbudt et lån. Men da du har mulighed for at få tilbud på de såkaldte usikrede lån (lån uden at stille sikkerhed til banken) fra stort set alle banker, kan du sparer mange penge ved at undersøge dine muligheder.

Stor forskel i pris
Der er enorm forskel i prisen på lån fra bank til bank. Og selvom alle banker tager udgangspunkt i en vurdering af din økonomi, så er den største årsag til de forskellige priser, at bankerne er forskellige.

Nogle banker sigter måske efter at være konkurrencedygtige på bestemte lånetyper eller beløbsstørrelser, mens andre prioriterer anderledes. Det er derfor også vigtigt at få flere tilbud, da du sikrer dig mod at vælge de dyreste lån.

Brug en låneberegner
Inden du laver en ansøgning om lån, kan det være en rigtig god ide at bruge en låneberegner. Det er et værktøj, der er designet til, at du kan få et realistisk overslag på, hvad det kommer til at koste dig at låne penge. Låneberegneren kigger på beløbsstørrelsen og løbetiden på lånet for at regne ud, hvad den månedlige omkostning vil være for dig.

Det er et uundværligt værktøj at have med sig, når man skal låne penge, da du kan sikre dig den rigtige løbetid på lånet og slipper for at skulle gætte dig frem til noget. Vælger du en for kort løbetid, risikerer du at lånet belaster dit budget mere, end du har råd til, mens en for lang løbetid betyder, at lånet bliver dyrere på grund af renters rente effekten.

En god tommelfingerregel er, at du skal have omkring 5000 kroner tilbage til dig selv hver måned, når alle dine faste udgifter er betalt. Det gælder dermed også den månedlige udgift til dit kommende lån.

Hvis du har et markant lavere rådighedsbeløb end 5000 kroner, bliver det svært for dig at blive godkendt af bankerne, når de foretager en kreditvurdering af dig.

Få mange tilbud på kort tid
Hvis du gerne vil have overblik over dine muligheder, kan du nemt indhente tilbud og sammenligne dem, inden du vælger. Det kræver blot, at du benytter dig af en låneformidler, der hjælper dig med at indhente tilbuddene.

LendMe er Danmarks største formidler af usikrede lån, og samarbejder med 15 forskellige banker. Det betyder, at du får en masse tilbud på kort tid.

Det kræver blot, at du ansøger om lån via LendMe, der efterfølgende sender din forespørgsel videre til bankerne, og som alle vender tilbage indenfor en time.

Herefter har du mulighed for at sammenligne vilkår og priser, inden du vælger dit lån.

Du kan ansøge gratis og uforpligtende om lån på lendme.dk.