Dødeligt skyderi: Politiets status efter skud i Rødovre

RØDOVRE: Københavns Vestegns Politi efterforsker fortsat intensivt en skudepisoden fredag på Islevbrovej i Rødovre, hvor to mænd og en dreng blev ramt og kørt på hospitalet. En mand er siden erklæret for død. Politiet beder fortsat vidner henvende sig.

Københavns Vestegns Politi modtog fredag kl. 11.27 anmeldelse om skyderi i en frisørsalon på Islev Torv på Islevbrovej, hvilket medførte en større politiudrykning. De første meldinger lød på, at tre personer var ramt, de blev alle behandlet på stedet og kørt på hospitalet.

En yngre mand blev siden erklæret død på hospitalet. Hans identitet er ikke fastlagt endnu, og de pårørende dermed ikke underrettet.

En 28-årig mand er behandlet for skader, og hans tilstand er nu stabil. En 15-årig dreng, som var tilstede i frisørsalonen, pådrog sig en skade i den ene hånd. Han er færdigbehandlet, og hans forældre er informeret. Han går på en nærliggende skole, og Rødovre Kommune har iværksat hjælpeforanstaltninger til elever og forældre.

Efter skudepisoden er to gerningsmænd i sort tøj set løbe væk mod syd ad Sommerfuglevej i retning mod Slotsherrensvej.

”Vi har iværksat en omfattende drabsefterforskning, og vi hører gerne fra alle, som før, under eller efter har bemærket noget i relation til episoden,” siger politikommissær Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at efterforskningen, som endnu er på et tidligt stadie, fortsætter og skal klarlægge hændelsesforløbet og motiverne bag.

Alle med oplysninger til sagen bedes henvende sig til politiet på 1-1-4