Trafikuheld: 56-årig kvinde fløjet til Rigshospitalet i kritisk tilstand

ØLSTED: En kvinde er fredag eftermiddag blevet klippet ud af sin bil, og fløjet til RH Traume med helikopter efter et voldsomt trafikuheld på Frederikssundsvej. Kvinden er meldt i kritisk tilstand, hvilket fortsat var meldingen ved 23-tiden.

I alt fire personer blev kvæstet ved et frontalt sammenstød på Frederikssundsvej mellem to biler ved Ølsted, tæt på Vossevang Kro.

Kvinden kommer kørende i sydgående retning, da hun af ukendte årsager kommer over i det modgående spor, snitter her en kassevogn og fortsætter direkte ind i en modkørende Mercedes stationcar.

Den voldsomme ulykke skete omkring kl. 15, og medførte en timelang afspærring af Frederikssundsvej på strækningen mellem Gydebakken og rundkørslen ved Store Havelse Strandvej, mens teknikere og en bilinspektør undersøgte uheldsstedet.

Den 56-årige kvinde havde sit seksårige barnebarn med på bagsædet, barnet pådrog sig en række kvæstelser og Vagtchefen for Nordsjællands Politi oplyser fredag aften kl. 22.45 at den seksårige dreng er udenfor livsfare.

Der er ingen oplysninger om tilstanden hos føreren af Mercedesen eller af varevognen.

Mere alvorligt ser det ud for den 56-årige kvinde som fortsat er i kritisk tilstand, oplyser vagtchefen ved 23-tiden til Local Eyes.