Politiet fortsætter massiv indsats mod uro i Aabenraa

AABENRAA: I aftes blev tre strygere beslaglagt ved grænsen og 27 sager skrevet i forbindelse med politiets indsats mod uro i Aabenraa.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter den massive indsats mod den uro, der den seneste tid har skabt utryghed blandt borgerne i Aabenraa med generende kørsel og affyring af kanonslag omkring Madevej i det centrale Aabenraa.

I aftes moniterede patruljerne 45 personer i området og skrev 27 sager, blandt andet fem sager om hastighed, en sag om euforisende stoffer, 12 sager om uro og uorden og to om generende kørsel. Derudover blev der beslaglagt tre strygere ved Frøslev grænse. Føreren af bilen erkendte sagen og blev sigtet efter fyrværkeriloven.

”Vi har sat ind med en massiv politiindsats for at genskabe trygheden for borgerne i Aabenraa. Vi efterforsker alle hændelser og sender fortsat et meget tydeligt signal til de unge om at stoppe uroen. Vores indsats fortsætter, så længe det er nødvendigt”, siger leder af beredskabet i Syd- og Sønderjyllands Politi politiinspektør Tage Jehn.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer borgerne til at kontakte politiet på 114, både hvis man oplever uro og hvis man har oplysninger, der kan hjælpe efterforskningen.