Knivstikkeri i Aalborg: To mænd stukket ned

AALBORG: Tidligt fredag morgen kl. 04.28 fik Nordjyllands Politi anmeldelse om, at to personer var stukket med kniv ved adressen Ved Stranden i Aalborg. To mænd er i formiddags blevet anholdt i sagen.

Politiet afsendte straks adskillige patruljer til gerningsstedet, der ligger i det centrale Aalborg. Da man kom frem, fandt man to mænd, der var stukket med kniv. Der er tale om en 27-årig mand, der er alvorligt kvæstet, og en 20-årig mand der var stukket i benet.

Begge mænd er transporteret til sygehuset med henblik på behandling. Politiet har ingen yderligere informationer om disse personer på nuværende tidspunkt.

Større efterforskning i gang 
Politiet er i øjeblikket i gang med et større efterforskningsarbejde for at klarlægge, hvad der er sket, før under og efter knivstikkeriet. Derfor kan Nordjyllands Politi ikke lige nu udtale sig nærmere om baggrunden, der førte til knivstikkeriet.

”Det er det, som vores efterforskning skal klarlægge. Knivstikkeri i det offentlige rum er uacceptabelt. Vi efterforsker i øjeblikket intenst, ” siger Anders Uhrskov.

Større afspærring ved gerningsstedet 
Men et område omkring Ved Stranden i det centrale Aalborg er afspærret, mens politiet arbejder i og omkring dette område med at sikre spor på gerningsstedet, foretage afhøringer og forskellige forhøringer.

”Vi arbejder på at indsnævre området, der er afspærret, hurtigst muligt,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

To mistænkte anholdt
To mistænkte mænd er kl. 09.42, blevet anholdt på en adresse i det sydlige Aalborg.

”Af hensynet til efterforskningen kan vi dog ikke kommentere yderligere ift. de to anholdte personer,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Hvis man har set noget før, under eller efter knivstikkeriet, så skal man straks kontakte Nordjyllands Politi på 114. 

#