Voldsom brand i større bygning: Flere biler gik op i flammer

SORØ: Onsdag aften kl. 23.13 blev der slået alarm til 1-1-2 om ildløs i en ældre bygning/garage på Slettevej. Garagen var helt overtændt ved brandmandskabets ankomst.

Inde i bygningen holdt der flere biler som alle udbrændte totalt, under slukningsarbejdet lød der flere brag og mindre eksplosioner inde fra den brændende bygning, det var formentlig div. dåser og andet som er brugt under arbejde i garagen.

Brandmandskabet fra Sorø var hurtigt på plads med flere brandbiler og tankvogn, mens mandskab fra Slagelse Brand og Redning blev tilkaldt som assistance til slukningen af den voldsomme brand.

En stor del af taget kollapsede på bygningen og det gav bøvl med at få slukket ilden i alle hulrum, slukningsarbejdet var først overstået omkring kl. 5.30.

Ved 8-tiden måtte mandskabet dog lige en tur forbi brandstedet igen, idet der kom røg fra et sted i bygningen, Det viste sig at være et skab med papirer og ringbind, hvor gløderne nu var blusset op igen - skabet og området omkring det fik en ekstra omgang vand hvorefter mandskabet vendte hjem til stationen.

#