Brændende ejendom satte ild til bil


Ejendommen med privatbolig og firma udbrændte sammen med en parkeret bil.

Mandag eftermiddag udbrød der en voldsom brand i en beboelsesejendom med industri på Møngevej i Mønge i Nordsjælland..

Røgfanen fra det overtændte hus kunne ses vidt omkring, og brandvæsnet rykkede ud med stor styrke.

Brandfolkene var hurtigt ude af porten i Helsinge, da alarmen gik kl. 14.49 om ildløs i en industribygning på Møngevej. Bygningen rummede både industri og beboelse som gik op i flammer.

Ifølge et vidne på stedet var det to unge piger som opdagede ilden og fik slået alarm til deres forældre i et nabohus, og herfra blev der slået alarm til 1-1-2.

Ejeren af det brændende hus havde ellers været på stedet blot 10-15 minutter før for at læsse nogle varer af, ulykkeligvis opdagede hverken ejeren eller en af de ansatte at der var noget galt oppe i ejendommen blot 20 meter væk.

Ved alarmen til 1-1-2 kunne man kun se at det brændte voldsomt inde i en gang på ejendommen, men i løbet af få minutter udviklede branden sig særdeles voldsomt og den voldsomme varmeudvikling fik en parkeret bil til også at bryde i brand.

Mellem det brændende hus og den brændende bil stod også en udendørs olietank, den blev meget varm under branden men indholdet blev heldigvis ikke antændt.

Det meste af huset udbrændte fuldstændig, og bilen udenfor blev totalskadet.

Brandslukningen varede en del timer, og bla. blev taget skåret i stykker flere stedet. Lykkeligvis kom ingen mennesker til skade ved branden.

Brandårsagen er pt. ukendt.