Mand varetægtsfængsles for at gramse på 6-årig dreng

En 52-årig mand fra Greve er fredag i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet frem til 7. juli, sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Manden er mistænkt for at have stukket hånden ned i bukserne på en 6-årig dreng, der mandag aften var på indkøb i Superbrugsen i Karlslunde med sin far.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Mens faren var optaget af varerne i køledisken, har en mand set sit snit til at røre ved barnet.

Drengen fortalte i første omgang sin far, at han havde mødt en "klam mand". Først senere gengav han nøjagtigt, hvad der var sket. Politiet fik derfor først anmeldelsen tirsdag morgen.

Drengen har til politiet forklaret, at manden først befølte ham på numsen uden på bukserne, hvorefter han stak sin hånd ned i hans bukser og befølte ham igen.

Allerede onsdag blev den 52-årige fremstillet i grundlovsforhør. Dommeren ville dog ikke gå med til at varetægtsfængsle ham, men gav politiet tre døgn til at finde yderligere materiale mod ham.

Fredag blev han så fremstillet igen, og her var politiets materiale mod manden så belastende nok til, at en dommer besluttede, at han skulle varetægtsfængsles.

/ritzau/